Árak

Túránk a Bihari hegyekben, péntektől vasárnapig tart. Amennyiben igény van rá hétköznap is vállaljuk túrák szervezését. Túráink a lebonyolításához minimálisan öt darab szánkó egyidejű bérbe vétele szükséges. A helyszín megközelítése egyénileg, ill. igény esetén a csoportos kijutás is megoldható.

2 napos túra ajánlat

 

A SZÁNOK FELVÁLTVA VEZETVE IS HASZNÁLHATÓAK!

 

A BÉRLETI DÍJ MAGÁBAN FOGLALJA:

  • 3 nap 2 éjszaka szállást teljes ellátással (svédasztalos reggeli, ebéd túra közben, vacsora)
  • 2 napos szánozást, melyet csak ebéddel és rövid pihenőkkel szakítunk meg
  • GRÁTISZ ÉJSZAKAI TÚRÁT, Üzemanyagot, kétütemű motoros szán esetén olajat
  • Szánkóbérlést, igény esetén sisakot, üzemanyagot, kétütemű motoros szán esetén olajat
  • Utasbiztosítást 2 napra, Túravezetést

 

Cégeknek nagyobb baráti társaságoknak a közeli helyszín miatt lehetőség van, akár egynapos túrára is. Az egy napos túra esetén is van lehetőség ott alvásra, 1 vagy 2 éjszakára.

 

1 napos túra ajánlat

 

A SZÁNOK FELVÁLTVA VEZETVE IS HASZNÁLHATÓAK!

 

ESTI BULI! A szombat esti túra után lehetőség van a csapat számára egy kis grillezésre, mics és hússütésre, iszogatásra, zenehallgatásra, bulizásra is.

CSALÁDOSOKNAK! A gyerekeket sem kell otthon hagyni. Az idei szezonra elkészül a gyerekek részére egy szánkó pálya, speciális „mozgójárda” felvonóval.

Azok sem unatkozhatnak akik nem hószánoznak. Felújításra került a régi SÍPÁLYA és SÍFELVONÓ kulturált feltételeket biztosítva síelés szerelmesei számára.

 

 

Ha úgy gondolja, hogy szeretné még izgalmasabbá tenni programunkat válasszon Lézerharc vagy Paintball-al programjaink közül. Lehetőséget biztosítunk minden érdeklődőnknek, cégeknek, nagyobb baráti társaságnak, hogy Survive-all oldalunkon válasszon csapatépítő program kínálatainkból. Bővebb információért vagy egyedi ajánlat kérésével kattintson az ajánlat kérés gombra vagy hívja kollégánkat.

Ajánlatkérés