Extrém Élmény ajándékötlet az erdélyi hószán túra!

extrem ajandek otletEgy szép nyakkendő mindig jó? Sokan valahogy így gondolkodnak karácsony, egy szülinap, vagy ajándékozás előtt, azaz a kreativitás helyett a sablonajándékok jönnek elő. Pedig annyi extrém meglepetéssel lehetne meglepni a párunkat. Kinek ne tetszene extrém ajándék, olyan különleges karácsonyi vagy szülinapi ajándék, amelyre garantáltan évek múlva is emlékezni fog az ajándékozott.

Éppen ilyen a motoros hószán túra Erdélyben

Eleve, ha motoros ajándékról van szó, azt nem lehet elrontani, hiszen minden férfi szereti a sebességet, az adrenalint, másrészt a karácsonyi élmény ajándék valódi meglepetést szerez a másiknak. Festői tájon akár 200 km/h-val roboghat a vállalkozó kedvű résztvevő, túravezetővel derítheti fel a havas táj szépségeit. Akár egy baráti társaság nőtagjai is összefoghatnak, hogy a kedvesüket élményajándékkal lepjék meg.

Nem is kell messzire menni

A magyar határtól alig 80 kilométerre találhatók a Bihari-hegyek, ahol a hó, a nagyszerű levegő és az égig magasodó fenyőfák nyújtanak semmihez sem hasonlítható kikapcsolódást. Ha szeretnénk fokozni a karácsonyi élmény ajándékot, akkor ne felejtsük el hozzátenni, a hószán túra keretében lézerharcot is vívhatnak a résztvevők. Mi kell még? Extrém ajándék férfiaknak, száguldás, fájdalommentes lövöldözős játék? Az biztos, hogy ennél extrémebb élményekben még sosem volt része a párjának, barátainak vagy munkatársainak.

Add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Kérjen egyedi ajánlatot! Adja meg elérhetőségeit, visszahívjuk!


captcha

Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!