Lézerharc

A Survive-All csoport lézerharc programok szervezésével is foglalkozik. A hószán túra keretében lehetőség van kipróbálni a lézerharcot is az erdélyi havasokban, de természetesen Magyarországon is több helyszínen van erre lehetőség!

A Lézerharc játékmenete nagyon hasonlít a Paintballéhoz, a különbség abban áll, hogy infravörös fegyverekkel játsszák. Ezáltal az életszerű harci szimuláció még lezerharcártalmatlanabb, hiszen nincsen festékbecsapódás, csupán a lézersugár fénye esik a célpontra. Mivel a harc fájdalommentes, nincs szükség védőöltözetre sem.

A lézerharc kellemes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, a résztvevők speciálisan kialakított küzdőtereken csaphatnak össze.

Amit tudni kell a Lasertag játékról

Lasertag játékhoz minimum 8 főre van szükség, de akkor sem kell kétségbe esni, ha nincs meg a minimális csapatlétszám, ugyanis lehetőség nyílik minden hónap utolsó vasárnapján 14 órától összevont lézerharc játék lebonyolítására Budapesten. A játékokra előzetes bejelentkezés szükséges.

lasertagA lézerharc tényleg egy fájdalommentes játék, így kiváló születésnapi ajándék lehetőség lehet gyerekek számára is! Olyanok is megkedvelik ezt a játékot, akik félnek a paintball vagy airsoft kipróbálásától.

Lézerharc mindenhol

Ez a játék szabadban és zárt terepen egyaránt játszható. Két fő helyszínen lehet kipróbálni:

  • a Grund
  • Szentendre – régi szovjet laktanya

 

Amennyiben megtetszett a lézerharc, ide kattintva bővebb információ található!