Gyerekoktatás

A motoros szán kikapcsolódás nem csak merész felnőtteknek, hanem ugyanúgy porontyaiknak, vagy kevésbé vakmerő családtagjuknak is jár!hószán gyerekoktatás

Hozd magaddal az egész családot és ajándékozd meg őket is egy kalanddal! Miközben Te élvezed a motoros szán vagy quad túrát, a család többi tagja egy 8 üléses szánnal tehet kirándulást vagy quadozhat külön utakon ebben a festőien szép és izgalmas környezetben, a hófödte Bihari hegyek között.

A gyerekek talán jobban élvezik, mint a felnőttek

hószán oktatásTúra után, vagy akár a szülők túrája alatt tapasztalt túravezetőink vállalják, hogy a gyermekeket (akár már 8 éves kortól is) ellenőrzött körülmények között megtanítják a motoros szán, ill. a quad biztonságos használatára. A gyerekek 10 perc után már minden bizonnyal biztonsággal fogják kezelni az akár 150 Lóerős masinákat az édesanyák óvó tekintete kíséretében.

Nem csak élmény, hanem készségfejlesztés és tanulás is

hószán gyerekeknekA motoros szán vagy quad használata a gyermeknek is életre szóló élmény marad, mindemellett erősíti magabiztosságát, önbizalmát is.

Meglepő lehet, mire képes csemeténk, milyen tanulékony és hogyan képes uralma alatt tartani a járművet! Mindezt persze szigorú felügyelet mellett.

Amíg a szülők túra közben pihennek, addig a gyerekek az elsajátított tudás birtokában vezethetnek. Így a motoros szán vagy quad túra az egész család számára felejthetetlen élményt nyújthat, nem kell azon törni a fejét, hogy ki vigyázzon csemetéire, hanem együtt élheti át családjával a havas sport izgalmát.

Ajánlatkérés