Paintball

A paintball játék kipróbálásra is lehetőség van a Survive-All csoport kínálatában.

Mi is a paintball?

A Paintball egy szórakoztató outdoor csapatépítő játék, melynek célja az ellenség paintballterületének megszerzése. A paintball játék során festékpatronok segítségével támadhatjuk az ellenfelet, ezzel tökéletesen szimulálva a harc és az ott lezajló lövések izgalmát. Ha egy játékost eltalálnak, annak ki kell állnia az adott körből. A játékosok védőmaszkot és overallt viselnek, így a becsapódott festékgolyó nem okoz nagyobb sérülést.

A paintball alatt kiderül miben vagyunk jók

Rejtőzz el a felfegyverzett ellenség elől, vagy alakíts ki egy jó stratégiát letámadásukra! Vajon soviet paintballmennyire vagy jó csapatkapitány? Képes vagy összedolgozni társaiddal? Hogyan éled meg a stresszhelyzeteket? Ezekre mind választ kaphatsz, ha kipróbálod a játékot. A paintball remek kikapcsolódás egyéni jelentkezők és baráti társaságok számára, de cégeknek is ajánljuk, hogy a szabadidős tevékenység eme formáját válasszák a kemény munka okozta feszültség oldására.

Nem csak kötött helyszínen

Több helyszínt is igénybe lehet venni, melyek az ország különböző pontjain találhatóak. Különböző rendezvényeken Mobil paintball pályákat is létesítünk.

Egyéni elképzelés esetén bármely alkalmas területen rendezhető akár bajnokság is, vagy bármely egyéb megszokottól eltérő paintball játék.

Amennyiben megtetszett a paintball, ide kattintva bővebb információ található!