Motorosszán túra barátokkal vagy céges csapatépítésre

Túra a hegyekben egy hószánon ülve? Ahogy a legtöbb sport, a motorosszán túra is csoportban a legizgalmasabb!

Kiemelkedő és új téli csapatépítő extrémsportunk a hószán túra, melyen bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó! A magyar határtól mindössze 80 km-re a Bihari hegyekben. A túra keretében csapatoddal egy tökéletes helyismerettel rendelkező túravezetővel az élen indulhatsz felderíteni a festői szépségű havas táj szépségét, mindezt egy közel 200km/h sebességgel száguldó sítalpas járművel, a motoros szánnal.

Kellemes kikapcsolódás

A motoros szán túra egy kiváló csapatépítő program, mely garantáltan összehozza és élményekben gazdagítja a társaságot, de akár baráti társaságoknak is kifejezetten jó alkalom lehet a kikapcsolódásra. A létszám ne legyen akadály akár 40 fős társaságokat is tudunk kezelni és biztosíthatunk róla, hogy egy valóban emlékezetes programmal lepheted meg kollégáidat

Cégvezetés számára jó alkalom lehet arra, hogy a munkatársakat a megszokottól eltérő környezetben, más oldalukról is megismerjék.

Hívja magával családját, munkatársait, vagy baráti társaságát és osztozzanak a felejthetetlen élményben!

Loading...

Éjszakai hószán túra

Európában egyedülállóan, túráinkon éjszakai hószánozásra is lehetőséget biztosítunk! El tudod képzelni a hatalmas fenyőket, amelyek a több tonna hó súlya alatt görnyedeznek és csak a hold és a szánok lámpájának fénye csillan meg rajtuk szikrázva az éjszakában? Voltál már 1600 méter magas hegyen éjszaka, ahol az alattunk elterülő falvak fényei úgy követik egymást, mint megannyi igazgyöngy egy felfűzött nyakláncon. Láttad már a csillagos eget zaj és fényszennyezés mentes érintetlen környezetben? Tarts velünk és ebben a nem mindennapi élményben részesülhetsz Te is!

Loading...

Esti buli

Szeretnéd méltóképpen befejezni az egésznapos túrázást? Bulizz velünk a grillteraszon. Akár 40 fős csapatnak is megszervezzük, hogy egy igazán jó partyn vegyen részt. A szombat esti túra után lehetőség van a csapat számára egy kis grillezésre, mics-mics és hússütésre, iszogatásra, zenehallgatásra, bulizásra is. Aki nem szeretne táncolni az a felfűtött Dézsában iszogathatja a koktélját. Az esti buli költségeiről kérdezz minket.

Fotók a csapatépítésekről

Tekintsd meg ajánlatainkat vagy kérd munkatársunk segítségét!

Árak
Kapcsolat

Segíthetünk valamiben?

    Elérhetőségek

    Üzletágvezető: Fülöp Péter

    Telefon: +36 70 670 2766