Loading...

A Motorosszán túra

Túra a hegyekben egy hószánon ülve? Kiemelkedő és új téli csapatépítő extrémsportunk a hószán túra, melyen bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó! A túra keretében csapatával egy tökéletes helyismerettel rendelkező túravezetővel az élen indulhat felderíteni a festői szépségű havas táj szépségét, mindezt egy közel 200km/h sebességgel száguldó sítalpas járművel, a motoros szánnal. A magyar határtól mindössze 80 km-re található Bihari hegyek kristálytiszta levegője, az égig magasodó fenyők, a vastag hóréteggel borított hegyvonulatok kétség kívül rabul ejtik az arra járókat. Hívja magával egész családját, ismerőseit, kollégáit bátran!

Sokéves tapasztalat

Miért válassz minket? A Túravezetéssel töltött hosszú az évek alatt megtanultam azt, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek más és más a fontos egy túrán. Ezért próbálok arra törekedni, hogy mindenki átélhesse azt a csodát, ami engem is minden alkalommal magával ragad, ha felülök a narancssárga szánomra és belegázolok a 3 méter szűz hóba. Lehetsz kezdő vagy gyakorlott hószános egy olyan érintetlen környezetbe kalauzollak el, amit csak képeslapokon láthatsz! Ha azért aggódsz, mert nincs felszerelésed, ne tedd.
Még a felszerelésről is gondoskodtunk, mivel a programhoz biztosítjuk, ha neked nincs.

Hószán

Adrenalin és csodálatos táj

Tudsz izgalmasabbat annál, mint közel 200 kilométer/h-val egy motoros szánon száguldani, miközben a festői szépségű tájban gyönyörködhetsz? Szelídítsd meg, hajtsd uralmad alá a sítalpakon közlekedő járgányt és töltődj fel adrenalinnal!

Olyan élménnyel fogsz gazdagodni, amiről még sok-sok év múlva is kalandlázban égve fogsz mesélni!

Éjszakai hószán túra

Európában egyedülállóan, túráinkon éjszakai hószánozásra is lehetőséget biztosítunk! El tudod képzelni a hatalmas fenyőket, amelyek a több tonna hó súlya alatt görnyedeznek és csak a hold és a szánok lámpájának fénye csillan meg rajtuk szikrázva az éjszakában? Voltál már 1600 méter magas hegyen éjszaka, ahol az alattunk elterülő falvak fényei úgy követik egymást, mint megannyi igazgyöngy egy felfűzött nyakláncon. Láttad már a csillagos eget zaj és fényszennyezés mentes érintetlen környezetben? Tarts velünk és ebben a nem mindennapi élményben részesülhetsz Te is!

Lézerharc vagy Tubingozás

Amennyiben a csapat szeretné éjszakai LÉZERHARC játékot (előzetes egyeztetés szükséges), vagy Tubing-ozást is tudunk biztosítani. Mi nem hajóval húzzuk, hanem Motoros szánnal akár 120 Km/h-val a havon!

A gyerekeket sem kell otthon hagyni. A 2017-es szezonban elkészült a gyerekek részére egy szánkó és tube pálya, speciális „mozgójárda” felvonóval.

Loading...
Loading...

Hószán túrák a Bihari hegyekben

Tekintsd meg ajánlatainkat vagy kérd munkatársunk segítségét!

Árak
Kapcsolat

Segíthetünk valamiben?

    Elérhetőségek

    Üzletágvezető: Fülöp Péter

    Telefon: +36 70 670 2766