Loading...

A gyerekek talán jobban élvezik, mint a felnőttek!

A motorosszános kikapcsolódás nem csak a merész felnőtteknek, hanem ugyanúgy porontyainknak, vagy kevésbé vakmerő családtagjainknak is jár!

Hozd magaddal az egész családot és ajándékozd meg őket is egy kalanddal! Miközben Te élvezed a motorosszán vagy quad túrát, a család többi tagja egy 8 üléses szánnal tehet kirándulást vagy quadozhat külön utakon ebben a festőien szép és izgalmas környezetben, a hófödte Bihari hegyek között.

Kétgyermekes szülőként és tapasztalt túravezetőként kollégáimmal vállaljuk, hogy a túra után, vagy akár a szülők túrája alatt, a gyermekeket (akár már 8 éves kortól is) ellenőrzött körülmények között megtanítjuk a motorosszán biztonságos használatára. A gyerekek 10 perc után már minden bizonnyal biztonsággal fogják kezelni az akár 150 Lóerős masinákat az édesanyáik óvó tekintetének kíséretében.

Oktatás

Túra után, vagy akár a szülők túrája alatt tapasztalt túravezetőink vállalják, hogy a gyermekeket (akár már 8 éves kortól is) ellenőrzött körülmények között megtanítják a motoros szán, ill. a quad biztonságos használatára. A gyerekek 10 perc után már minden bizonnyal biztonsággal fogják kezelni az akár 150 Lóerős masinákat az édesanyák óvó tekintete kíséretében.

Készségfejlesztés

Meglepő lehet, mire képes csemeténk, milyen tanulékony és hogyan képes uralma alatt tartani a járművet! Mindezt persze szigorú felügyelet mellett. Amíg a szülők túra közben pihennek, addig a gyerekek az elsajátított tudás birtokában vezethetnek.

Élmény

A motoros szán vagy quad használata a gyermeknek is életre szóló élmény marad, mindemellett erősíti magabiztosságát, önbizalmát is.

Oktatás és élmény

Tekintsd meg ajánlatainkat vagy kérd munkatársunk segítségét!

Árak
Kapcsolat

Segíthetünk valamiben?

    Elérhetőségek

    Üzletágvezető: Fülöp Péter

    Telefon: +36 70 670 2766